Cyberkriminalitet i hastig vækst: Sådan beskytter du din virksomhed mod hackerangreb

Cyberkriminalitet i hastig vækst: Sådan beskytter du din virksomhed mod hackerangreb

Cyberkriminalitet i Danmark er på et rekordhøjt niveau, og truslen mod virksomheder vokser i takt med mere avancerede angreb. Det er afgørende for virksomheder at sikre sig mod disse trusler og have en solid forsikring.

Maths Stanser fra QBE Nordics, et førende forsikrings- og genforsikringsselskab, understreger den dramatiske stigning i cyberangreb, især mod IT-leverandører, der betjener store virksomheder og myndigheder. Center for Cybersikkerhed vurderer truslen som “meget høj”, og bemærker kriminelles evne til hurtigt at tilpasse sig nye sikkerhedsforanstaltninger.

Hjemmearbejde har ifølge Stanser øget risikoen for angreb, især phishing-angreb. Simon Højmark fra QBE påpeger, at virksomheder kan opleve alvorlige driftsforstyrrelser efter et angreb, hvilket understreger vigtigheden af både sikkerhed og forsikring.

Cyberangreb kan have forskellige mål, herunder tyveri af industrihemmeligheder, følsomme data eller krav om løsesum. QBE tilbyder en “brandforsikring til it-systemer” og arbejder på at holde sig opdateret med den nyeste udvikling inden for cybersikkerhed. De tilbyder en skræddersyet løsning til hver kunde baseret på en omfattende vurdering af cybersikkerhedsrisici.

Stanser fremhæver, at arbejdet med at bekæmpe cyberkriminalitet og sikre virksomheder aldrig slutter, og at en øget forståelse for risici er afgørende for både at forebygge angreb og sikre den bedste forsikringsdækning.

Sponseret indhold bragt i Berlingske Tidende.

Kilde: berlingske.dk